Een goed gehoor is een geschenk!

Om je gehoor te beschermen is een goede gehoorbescherming onontbeerlijk.
Bij Audio Noord werken we voor het maken van oordopjes op maat samen met Variphone.
Een perfecte werking wordt verzekerd door testing en kwaliteitscontrole van de pasvorm met behulp van een lektest voor de oordoppen op maat.
Oordoppen op maat zijn een economische en ecologische keuze omdat ze lang meegaan, je kunt er minstens 5 jaar gebruik van maken. Na 5 jaar raden we opnieuw een controle van de pasvorm aan, omdat onze oren onze leven lang blijven groeien! 
 Er zijn verschillende types gehoorbescherming:

✓ Industriële gehoorbescherming
Een goede gehoorbescherming en comfortabele pasvorm voor langdurig gebruik. Voor industriele toepassingen kiezen we meestal voor oordoppen gemaakt van acryl. Deze oordoppen zijn stofbestendig en gemakkelijk proper te houden. Spraakverstaan blijft mogelijk terwijl je oren goed beschermd worden tegen schadelijke geluiden en lawaai. Neem contact op met ons voor een offerte op maat voor gehoorbescherming voor jouw bedrijf. We komen graag naar jou bedrijf toe om de mogelijkheden en noden te bespreken en alle medewerkers te voorzien van passende gehoorbescherming

 

✓ Muziekdoppen
Muziekdopjes op maat geven een optimale demping die voor alle frequenties gelijk is waardoor de muziekkwaliteit behouden wordt en spraakverstaan mogelijk blijft. Voor muziekdoppen kiezen we meestal voor oordoppen gemaakt van siliconen. Dit geeft een zeer goede comfort zonder in te boeten aan veiligheid. Met muziekdoppen kun je zonder zorgen genieten van een muziekconcert, festival of fuif.

✓ Actieve gehoorbescherming
Actieve gehoorbescherming schakelt in op het moment dat er schadelijk geluid is. Deze gehoorbescherming is zeer geschikt voor jagers en militairen die zeer stille geluiden willen horen, maar ook beschermd moeten worden tegen de geluidsimpact van schoten. 

 

✓ In-ear monitors voor muzikanten
Voor professionele muziekanten, zangers en geluidstechnici is een goede gehoorbescherming erg belangrijk. Met in-ear monitors  van variphone geniet je van een superieure geluidskwaliteit en bescherm je tegelijkertijd je oren tegen te luide muziek. Aangezien mensen werkzaam in de muziekindustrie een groot risico lopen op gehoorschade zijn in-ear monitors onontbeerlijk voor de bescherming van het gehoor tegen gehoorverlies en tinnitus.

 

✓Gehoorbescherming van kinderen
Ook voor kinderen is een goede gehoorbescherming belangrijk. Onze gehoorbescherming is in verschillende kleuren beschikbaar en is ook ideaal voor in de klas voor een betere concentratie.