Topkwaliteit In-Ear monitors voor professionele muzikanten

Wanneer je je eerste in-ear monitors wilt aanschaffen kan het moeilijk zijn om door de bomen het bos nog te zien. Wat is een goede in-ear monitor? Hoeveel drivers heb ik nodig? Welk merk in-ear monitors is voor mij de juiste keuze?

In ear monitors worden gebruikt door muzikanten, zangers, geluidstechnici en muziekliefhebbers.

Een in-ear monitor bestaat uit verschillende delen: het op maatgemaakte oorstukje, de akoestische filters voor een optimale demping van 28 dB, de geluidsbuisjes. De belangrijkste onderdelen waarin gekozen moet worden zijn de drivers: We bieden in-ear monitors aan met 1 tot 6 drivers. Verder bestaat het in-ear monitor nog uit de cross-over, de aansluiting naar de vervangbare kabel en de faceplate.

Gevoeligheid

De gevoeligheid van de in-ear monitors gaat van 109dB/mW voor de EM met 1 tot 2 drivers tot 119dB/mW voor de IEM van 6 drivers. Het frequentierespons gaat van 25 Hz- 20kHz tot 10 Hz – 20kHz: Hoe meer drivers hoe groter het bereik van de IEM en hoe beter de lage frequenties ook hoorbaar zullen zijn. Hoe meer drivers, hoe lager de impedantie ook: van 50 Ohm bij 1 driver tot 18 Ohm bij 6 drivers.

Met de 6 Without limits heb je 6 drivers met het meest complete klankbeeld. Qua dynamiek is deze IN-Ear uniek in zijn prijsklasse. Zeer gedetailleerd dankzij de finetuning van het volledige klankspectrum (10 Hz- 20kHz).

Op maat

Als erkend dealer van Variphone kun je bij Audio Noord terecht voor op maatgemaakte in-ear monitors. We maken de afdrukken van het buitenoor en gehoorgang waarmee in het laboratorium de in-ears perfect op maat gemaakt worden. We helpen je bij de keuze van het in-ear monitor dat bij je past en geven het nodige advies.

Je kunt je in-Ears een persoonlijke toets geven oor te kiezen uit een brede range van kleuren. Lasergraveringen en logo’s toevoegen behoort ook tot de mogelijkheden. Zo hebt u het In-Ear monitor systeem dat perfect bij jou past.

Maak gerust een afspraak voor advies en aanmeting van je In-Ear monitors.